{{loader.msg}}

I Kullamannens fotspår

Varje år återuppstår den gamla fyrvaktaren, även kallad Kullamannen runt allhelgonahelgen. Möllebefolkningen behöver dig och din familjs hjälp att beskydda deras invånare från att kastas av klipporna, och sjömännen från att gå på grund i passagen genom sundet. Gör du rätt, så går det rätt, handlar ni fel drabbas ni dock av hans vrede. Arbeta under dagtid och se till att ta er hem i god tid före mörkrets inbrott, för man vet aldrig vilka väsen som väcks till liv i Kullabergsmörkret. Genom att hitta hans grav kan Kullamannen finna ro igen. Börja jakten på Kullamannens grav vid Josefinelust. Samla siffrorna inom parentesen vid varje svar du väljer. Dessa formar sedan koordinaten till Kullamannens grav. När ni hittat graven, ta en bild, skicka in till visit@hoganas.se eller tagga @visithoganas på Instagram för chansen att vinna fina priser!

Ange ett namn på dig eller ditt lag.

Demo

Det här är bara en demo så positionen som anges är inte din faktiska plats. Men om du hade varit här och rört dig mot frågornas position hade de öppnats. Här i demoversionen kan du istället klicka på frågorna för att de ska öppnas.

Oops!

Det här quizet är inte tillgängligt just nu!

I Kullamannens fotspår

Det ser ut som du har svarat på några frågor redan. Välj om du vill fortsätta där du var eller börja om på nytt.

Oops!

Det här quizet går bara att genomföra en gång. Det ser ut som du redan skickat in svar.

Spara batteri

descr..

Den här frågan är fortfarande låst.
Närma dig frågans position för att öppna den.

{{q.question}}

  • {{a.alt}}

Skicka in

Du har svarat på alla frågor, dags att skicka in dina svar!

Namn {{form.name.length}} / 60
E-post
Meddelande.. (valfritt)

Ditt resultat är skickat!

Hurra ni har slutfört utmaningen. Nu ska ni bara lägga ihop de siffror ni samlat ihop inom parenteserna för att få fram koordinaterna till Kullamannens grav. Men vi är sjysta, så har du inte lyckats svara rätt på alla frågor så får du även de rätta koordinaterna här 56.293854 12.480554. Ta er till Kullamannens grav och ta en bild och skicka in till visit@hoganas.se eller tagga @visithoganas på Instagram för möjligheten att vinna den lokala valutan Euronäs. I v.45 kommer vi meddela vinnarna via mejl.

Du svarade rätt på {{correctCount}}/{{questionsAmountText()}} frågor.

  • Fråga {{i+1}}
    {{q.question}}
    Rätt svar: {{getCorrectAnswer(q)}}
Gör ett eget quiz

Kontakta oss

Namn
E-post
Meddelande

Ogiltig referens

Vänligen kontakta oss om du har frågor angående din betalning.