Platstjänster

För tipspromenader behöver du godkänna att enheten använder din platsinformation. Det är så kartan känner av vart du är och därmed kan öppna frågorna i din närhet. Om du valt att inte godkänna av vi använder din plats kommer tipspromenaden inte gå att genomföra.

Eftersom webbläsaren sparar ditt svar om platstjänster och därmed inte frågar igen nästa gång så behöver du aktivt godkänna platstjänster igen.
Om du av misstag nekade tillåtelse och vill ändra dig så har du ett par alternativ beroende på hur din enhet/webbläsare fungerar.

  • Öppna tipspromenaden i en annan webbläsare om du har det tillgängligt.
  • Öppna tipspromenaden i en privat/inkognito flik.
  • Sök efter hur just din enhet/webbläsare hanterar tillstånd för platstjänster. Google sökning →