Skapa ett eget quiz eller tipspromenad

Med Mixquiz kan du skapa fantastiska quiz och tipspromenader gratis på nolltid. Börja med att logga in eller skapa ett konto så att du kan hålla ordning på dina quiz och tipspromenader.

Om du inte vet ifall det det här är rätt för dig, testa våra quiz och tipspromenader här direkt! Du har sen mängder med inställningar för att utforma quizet eller tipspromenaden efter dina behov.

Enkelt och kul

Skapa upp ditt quiz i vårat enkla gränssnitt. Lägg till hur många frågor du vill! Till dina frågor kan du använda egna bilder, söka efter bilder och giffar eller använda filmer från Youtube.

Bild på frågelista

Full kontroll

Om du vill justera inställningar så finns det mängder av val för att anpassa ditt quiz. Hantera synlighet, generera QR kod och aktivera poängräkning är bara några av de funktioner du kan styra.

Vy på tillgängliga inställningar

Vem vann?

Du har tillgång till alla registrerade resultat från dina quiz. Se vad varje person svarade på respektive fråga och om de lämnade något meddelande. Exportera listan till excel om du hellre vill ha den så.

Resultat sparas så du som administratör kan se allt.

Statistik på djupet

Hur många har gjort dina quiz? Vilka frågor svarar flest fel på? Om du vill fördjupa dig i statistiken finns det massor att titta på.

Som administratör kan du få statistik på dina quiz

Fungerar för alla

När du har gjort färdigt ditt quiz kan du dela det med de du vill. Du har möjlighet att välja att quizet ska vara privat så att endast du bestämmer vem som ska få se det. Såklart fungerar quizet lika bra på mobilen som på datorn.

Quizen fungerar på alla enheter

Digital tipspromenad

Har du provat våra vackra tipspromenader? Ingen app behöver laddas ner, dina vänner kan göra tipspromenaden direkt i mobilens webbläsare! Som administratör har du möjlighet att samla in svar och se statistik.

Läs mer om tipspromenader

Låter det som något för dig? Skapa ett konto eller logga in med ditt Google konto för att kunna hantera dina quiz. Snabbt och enkelt! Det är såklart gratis. Om du vill ha mer information om hur du skapar ditt quiz så kan du läsa mer under sidan Så här går det tillSkapa ett quiz

Om du skulle vilja göra ett quiz på engelska kan du skapa det på vår engelska version av tjänsten. Då blir all information runt om också på engelska.

Kontakta oss

Namn
E-post
Meddelande

Ogiltig referens

Vänligen kontakta oss om du har frågor angående din betalning.