Vanliga frågor

Använd bara den länk som du fått när du publicerat ditt quiz eller din tipspromenad. Skicka den länken till alla du vill ska delta.

Just nu finns inga begränsningar. Det är fritt fram för hur många som helst att göra ditt quiz.

I menyn går du till ”Min profil”. Längst ner finns möjlighet att radera kontot. Det går inte att ångra och alla quiz och tipspromenader du gjort går sen inte längre att komma åt.

För att radera ditt quiz loggar du in och går till ”Mina quiz”. Sen väljer du redigera på det quiz eller den tipspromenad du vill ta bort. Välj sedan ”Inställningar” och klicka på ”Mer inställningar och funktioner”. Scrolla nästan hela vägen ner så finns det där möjlighet att radera ditt quiz. Ett alternativ om du inte vill radera men ändå dölja för besökare är att spara om quizet som ”utkast”. Då kommer det inte gå att besöka quizet för någon annan än dig själv så länge du är inloggad.


 

 

Om du har övriga frågor är du välkommen att höra av dig till oss!

Ditt namn
Din e-post
Meddelande