Integritetspolicy

För mixquiz är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi delar inte några av dina sparade uppgifter med någon annan.

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser.

Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

För dig som registrerat ett konto eller vid något tillfälle sparat poäng där e-post angetts behandlar vi huvudsak din e-post och i vissa fall namn och efternamn.

Inga andra uppgifter om dig lagras.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Om du väljer att avsluta ditt konto så tas dina uppgifter bort helt och hållet från våra system.

Kontakta oss vid frågor.

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du kontakta oss via info@mixquiz.se

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen.

Kontakta oss

Namn
E-post
Meddelande

Ogiltig referens

Vänligen kontakta oss om du har frågor angående din betalning.