Skapa ett eget quiz eller tipspromenad

Med Mixquiz kan du skapa fantastiska quiz och tipspromenader gratis på nolltid. Börja med att logga in eller skapa ett konto så att du kan hålla ordning på dina quiz och tipspromenader.

Om du inte vet ifall det det här är rätt för dig, testa våra quiz och tipspromenader här direkt! Du har sen mängder med inställningar för att utforma quizet eller tipspromenaden efter dina behov.

Så här kan det se ut när du skapar ditt quiz. Lägg till hur många frågor du vill.

Exempel från admin hur det se ut när man skapar frågor.

Du kan ställa in betänketid på frågorna, hur många frågor som ska ingå i en omgång och mycket mer! Med vårt enkla och kraftfulla system kan du snabbt göra verklighet av din ide.

När du har gjort färdigt ditt quiz kan du dela det med de du vill. Du har möjlighet att välja att quizet ska vara privat så att endast du bestämmer vem som ska få se det. Såklart fungerar quizet lika bra på mobilen som på datorn.
Prova hur det kan se ut


Bild på quizen i olika enheter

Tipspromenad

Skapa en digital tipspromenad lätt som en plätt!

Låt dina vänner göra tipspromenaden direkt i mobilens webbläsare, ingen app behöver laddas ner! Som administratör har du möjlighet att samla in svar och se statistik.


Läs mer om tipspromenader Visa ett exempel

Vyer på digitala tipspromenader

Låter det som något för dig? Skapa ett konto eller logga in med ditt Google konto för att kunna hantera dina quiz. Snabbt och enkelt! Det är såklart gratis. Om du vill ha mer information om hur du skapar ditt quiz så kan du läsa mer under sidan Så här går det till

Skapa ett Quiz

Om du skulle vilja göra ett quiz på engelska kan du skapa det på vår engelska version av tjänsten, så blir all information runt om också på engelska.

Välkommen!

Kul att du använder Mixquiz. Om du vill hantera ditt konto hittar du det under Min Profil