Det enkla, roliga och vackra sättet att skapa ett eget quiz eller tipspromenad.

Med Mixquiz kan du skapa fantastiska quiz och tipspromenader gratis på nolltid. Testa någon du känner genom att göra ett quiz online om något intressant. Börja med att logga in eller skapa ett konto så att du kan hålla ordning på dina quiz och tipspromenader.

Så här kan det se ut när du skapar ditt quiz. Lägg till hur många frågor du vill.

Du kan ställa in betänketid på frågorna, hur många frågor som ska ingå i en omgång och mycket mer! Med vårt enkla och kraftfulla system kan du snabbt göra verklighet av din ide.

När du har gjort färdigt ditt quiz kan du dela det med de du vill. Du har möjlighet att välja att quizet ska vara privat så att endast du bestämmer vem som ska få se det. Såklart fungerar quizet lika bra på mobilen som på datorn.
Prova hur det kan se ut


Tipspromenad

Skapa en digital tipspromenad lätt som en plätt!

Låt dina vänner göra tipspromenaden direkt i mobilens webbläsare, ingen app behöver laddas ner! Som administratör har du möjlighet att samla in svar och se statistik.


Läs mer om tipspromenader Visa ett exempel

Mobilen används för att genomföra tipspromenaden

Låter det som något för dig? Skapa ett konto eller logga in med ditt Facebook/Google konto för att kunna hantera dina quiz. Snabbt och enkelt! Det är såklart gratis. Om du vill ha mer information om hur du skapar ditt quiz så kan du läsa mer under sidan Så här går det till

Skapa ett Quiz

 

Välkommen!

Kul att du använder Mixquiz. Om du vill hantera ditt konto hittar du det under Min Profil